Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui cu persillade

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de pui cu persillade
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui cu persillade

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cuvantul persillade provine din limba franceza, si defineste un amestec format in principal din patrunjel si usturoi, tocate marunt, la care se pot adauga si alte ierburi aromatice. Persillade aduce aroma, culoare si gust preparatelor . In aceasta reteta bucatile de piept de pui trecute prin faina sunt rumenite in cantitati egale de unt si ulei, sa obtinem carne fragede si crusta rumena. La final sa adauga persillade si se gateste pentru inca 20 de secunde, timp suficient pentru ca aroma proaspata a patrunjelului si a chivesului sa se pastreze iar gustul usturoiului sa devina placut.

Piept de pui cu persillade

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cuvantul persillade provine din limba franceza, si defineste un amestec format in principal din patrunjel si usturoi, tocate marunt, la care se pot adauga si alte ierburi aromatice. Persillade aduce aroma, culoare si gust preparatelor . In aceasta reteta bucatile de piept de pui trecute prin faina sunt rumenite in cantitati egale de unt si ulei, sa obtinem carne fragede si crusta rumena. La final sa adauga persillade si se gateste pentru inca 20 de secunde, timp suficient pentru ca aroma proaspata a patrunjelului si a chivesului sa se pastreze iar gustul usturoiului sa devina placut.

Ingrediente

Portii:
Persillade
  • 3 catei usturoi
  • 10 gr chives
  • 25 gr patrunjel
  • 1usturoi
    3 catei
  • 2chives
    10 gr
  • 3patrunjel
    25 gr
Piept de pui
  • 300 gr piept de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 30 gr faina
  • 25 gr unt
  • 25 gr ulei
  • 1piept de pui
    300 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4faina
    30 gr
  • 5unt
    25 gr
  • 6ulei
    25 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.