Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui pe pat de ciuperci si sfecla rosie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Piept de pui pe pat de ciuperci si sfecla rosie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui pe pat de ciuperci si sfecla rosie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O gustare delicioasa si sanatoasa!

Piept de pui pe pat de ciuperci si sfecla rosie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

O gustare delicioasa si sanatoasa!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 100 gr seminte de in
  • 200 gr ciuperci Champignon
  • 150 gr sfecla rosie
  • 80 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • praf de piper
  • 50 gr suc de lamaie
  • 1 buc oua
  • 60 gr faina
  • 1piept de pui dezosat
    300 gr
  • 2seminte de in
    100 gr
  • 3ciuperci Champignon
    200 gr
  • 4sfecla rosie
    150 gr
  • 5ulei de masline
    80 ml
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    praf de
  • 8suc de lamaie
    50 gr
  • 9oua
    1 buc
  • 10faina
    60 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.