Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Plachie de pui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Plachie de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Plachie de pui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat specific romanesc cu bucati de carne de pui, ceapa, ardei gras si usturoi, gatite la cuptor intr-un sos de rosii si vin. Pielea devine usor crocanta, carnea frageda si zemoasa si sosul aromat.

Plachie de pui

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat specific romanesc cu bucati de carne de pui, ceapa, ardei gras si usturoi, gatite la cuptor intr-un sos de rosii si vin. Pielea devine usor crocanta, carnea frageda si zemoasa si sosul aromat.

Ingrediente

Portii:
  • 450 ml sos de rosii passata
  • 50 ml ulei
  • 200 ml vin alb demisec
  • 150 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc ardei gras
  • 6 catei usturoi
  • 1 buc ardei iute
  • 1.8 kg pui
  • dupa gust marar
  • 1sos de rosii passata
    450 ml
  • 2ulei
    50 ml
  • 3vin alb demisec
    200 ml
  • 4apa
    150 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7rozmarin uscat
    1 lingurita
  • 8ceapa
    2 buc
  • 9ardei gras
    2 buc
  • 10usturoi
    6 catei
  • 11ardei iute
    1 buc
  • 12pui
    1.8 kg
  • 13marar
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Nakiri, 17cm, "Now S" - Zwilling
195 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - KitchenAid
79 leiÎn stoc
Cutit Shotoh, 14 cm, 5000MCD - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 4000FC - Miyabi
720 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.