Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa spirale tricolore (albe, cu spanac si cu rosii), care sunt delicioase.
Astazi am vrut sa servim ceva super savuros, asa ca am pregatit pulpe de gaina la cuptor cu o crusta aromata - le-am uns cu un mix de ulei de masline, miere, mustar si ceva condimente...un preparat absolut delicios, e musai sa incercati!
Ce ziceti de niste gustari care se fac in putin timp si doar cu cateva ingrediente? Acest foitaj este ideal atunci cand vrei sa rontai ceva intre mese!
O idee excelenta pentru a va suprinde familia la pranz, ori la cina sau un aperitiv satios pentru musafiri neasteptati. Se face rapid, poate fi si o modalitate de reciclare a fripturii ramase si este pe placul celor mici, dar si a celor mari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!