Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc Chashu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc Chashu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc Chashu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

1982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Fleica de porc rulata, rumenita in tigaie si gatita lent intr-un amestec de lichide din sos de soia, mirin si sake, aromat cu ghimbir, usturoi si ceapa verde. Se serveste taiata in felii ca si topping la supa ramen sau ca si friptura langa o garnitura de orez, sa ramanen in zona bucatariei japoneze.

Porc Chashu

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Fleica de porc rulata, rumenita in tigaie si gatita lent intr-un amestec de lichide din sos de soia, mirin si sake, aromat cu ghimbir, usturoi si ceapa verde. Se serveste taiata in felii ca si topping la supa ramen sau ca si friptura langa o garnitura de orez, sa ramanen in zona bucatariei japoneze.

Ingrediente

Portii:
  • 1.25 kg fleica de porc
  • 15 ml ulei
  • 50 gr zahar brut
  • 80 ml sos de soia
  • 80 ml sos Mirin
  • 80 ml sake
  • 250 ml apa
  • 20 gr ghimbir
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc ceapa verde
  • 1fleica de porc
    1.25 kg
  • 2ulei
    15 ml
  • 3zahar brut
    50 gr
  • 4sos de soia
    80 ml
  • 5sos Mirin
    80 ml
  • 6sake
    80 ml
  • 7apa
    250 ml
  • 8ghimbir
    20 gr
  • 9usturoi
    3 catei
  • 10ceapa verde
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Snur pentru carne, 60 m - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Foarfeca de bucatarie, 22 cm, inox - OXO
98 leiÎn stoc
Cana gradata, sticla, 250ml - Quttin
34 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului 20 cm - Kitchen Craft
98 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 7000D - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 5000MCD - Miyabi
2890 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.