( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Cui nu ii place sa se bucure de o paine proaspata, pufoasa si gustoasa si pe deasupra care se face si repede? Unul dintre cele mai importante ingrediente intr-un aluat de paine este drojdia. Drojdia instant contribuie la fermentarea rapida a aluatului si nu necesita hidratare inainte de a fi combinata cu restul ingredientelor. Sucul de lamaie adaugat creeaza un mediu usor acid, care favorizeaza la randul lui dezvoltarea drojdiei. Un alt aspect important este temperatura la care aluatul se lasa la fermentat, drojdia se dezvolta optim la temperaturi cuprinse intre 25 si 30°C. Cu o drojdie buna, faina, lapte, unt si o temperatura optima, ne putem bucura de niste chifle extrem de pufoase si gustoase, preparate intr-un timp scurt.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!