( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Carnea de vita in stil traditional coreean este gatita timp indelungat intr-un sos aromat de soia si este servita cu oua fierte, gatite in acelasi sos. Este un preparat dulce-sarat, care este destinat sa fie mancat in cantitati mici impreuna cu garnitura de legume sau de orez. Caldura scazuta si un timp lung de fierbere sunt esentiale pentru reusita fripturii. Ceva magic se intampla dupa a doua ora. Daca te grabesti, acest fel de mancare este ok sa-l servesti si dupa doar o ora de gatire, dar este incomparabil mai bun dupa doua sau trei ore, si cu cat il fierbi mai incet cu atat este mai bun. Se pastreaza, de asemenea, minunat in frigider timp de cel putin trei pana la patru zile (plus ca aroma se va imbunatatii peste noapte). Se poate pastra congelat timp de pana la 3 luni.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!