Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa de taitei

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Simple Cooking

4 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Supa de taitei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa de taitei

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Simple Cooking

4 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Este aceasi reteta de supa de taitei pe care o stim cu totii, la care am adaugat liezon. O ciorba rapida cu multe legume, usturoi si smantana, dreasa exact ca si ciorba de burta. Liezonul este adaugat in supe creme, sosuri sau ciorbe cu scopul de a „lega” si de a-i da o consistenta cremoasa. In general liezonul este un amestec format din smantana, galbenus de ou si uneori faina sau amidon.

Supa de taitei

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Simple Cooking
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Este aceasi reteta de supa de taitei pe care o stim cu totii, la care am adaugat liezon. O ciorba rapida cu multe legume, usturoi si smantana, dreasa exact ca si ciorba de burta. Liezonul este adaugat in supe creme, sosuri sau ciorbe cu scopul de a „lega” si de a-i da o consistenta cremoasa. In general liezonul este un amestec format din smantana, galbenus de ou si uneori faina sau amidon.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de telina
  • 3 buc cartofi
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ceapa
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc oua
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • 150 gr taitei cuiburi
  • 2.5 l apa
  • 100 gr gogosari murati
  • 1morcovi
    1 buc
  • 2radacina de telina
    1 buc
  • 3cartofi
    3 buc
  • 4radacina de pastarnac
    1 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6ardei gras
    1 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8frunze de patrunjel
    1 legatura
  • 9usturoi
    6 catei
  • 10ulei
    1 lingura
  • 11oua
    1 buc
  • 12smantana pentru gatit
    400 ml
  • 13taitei cuiburi
    150 gr
  • 14apa
    2.5 l
  • 15gogosari murati
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.