Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada din aluat oparit cu branza si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulada din aluat oparit cu branza si spanac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada din aluat oparit cu branza si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca imi place mult combinatia de branza cu spanac, am preparat o delicioasa reteta de Rulada din aluat oparit cu branza si spanac. Foaia de rulada este atat de pufoasa si aerata, dar si frumos colorata de la ouale folosite. Am folosit oua de la gaini de curte cu galbenus de un galben foarte intens.

Rulada din aluat oparit cu branza si spanac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca imi place mult combinatia de branza cu spanac, am preparat o delicioasa reteta de Rulada din aluat oparit cu branza si spanac. Foaia de rulada este atat de pufoasa si aerata, dar si frumos colorata de la ouale folosite. Am folosit oua de la gaini de curte cu galbenus de un galben foarte intens.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat oparit
  • 500 ml apa
  • 125 gr unt
  • 200 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 4 buc oua
  • 1apa
    500 ml
  • 2unt
    125 gr
  • 3faina
    200 gr
  • 4sare
    0.5 lingurita
  • 5oua
    4 buc
Pentru umplut
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr baby spanac
  • 1 lingura unt
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust piper
  • 6 buc frunze de busuioc
  • 150 gr branza
  • 150 gr branza de vaca, tartinabila
  • dupa gust sare
  • 1branza de vaci
    500 gr
  • 2ceapa verde
    2 buc
  • 3baby spanac
    250 gr
  • 4unt
    1 lingura
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6piper
    dupa gust
  • 7frunze de busuioc
    6 buc
  • 8branza
    150 gr
  • 9branza de vaca, tartinabila
    150 gr
  • 10sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Tava 41 x 28,5 cm, otel - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 22 cm - Zokura
29 leiÎn stoc
Mixer de mana 400 W - Zokura
125 leiÎn stoc
Mixer de mana cu 5 viteze, 450W - Unold
260 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Farfurie 21 cm "Essential", Gri - Nuova R2S
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.