Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Melci marmorati cu nuci pecan, cacao si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

549 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Melci marmorati cu nuci pecan, cacao si portocala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Melci marmorati cu nuci pecan, cacao si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

549 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Melci marmorati cu crema de nuci pecan, cacao, coaja de portocala confiata si rom in sirop de rom si portocale. Melci lipiciosi, gustosi si aromati. Garantez ca o sa va placa!

Melci marmorati cu nuci pecan, cacao si portocala

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Melci marmorati cu crema de nuci pecan, cacao, coaja de portocala confiata si rom in sirop de rom si portocale. Melci lipiciosi, gustosi si aromati. Garantez ca o sa va placa!

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 4 buc oua
  • 300 ml lapte
  • praf de sare
  • 50 gr zahar brun
  • 2 ml esenta de rom
  • 2 ml esenta de portocale
  • 1faina
    500 gr
  • 2drojdie proaspata
    25 gr
  • 3oua
    4 buc
  • 4lapte
    300 ml
  • 5sare
    praf de
  • 6zahar brun
    50 gr
  • 7esenta de rom
    2 ml
  • 8esenta de portocale
    2 ml
umplutura
  • 200 gr unt
  • 100 gr nuci pecan
  • 100 gr zahar brun
  • 20 gr cacao
  • 2 ml esenta de rom
  • 30 gr coaja de portocala confiata
  • 1unt
    200 gr
  • 2nuci pecan
    100 gr
  • 3zahar brun
    100 gr
  • 4cacao
    20 gr
  • 5esenta de rom
    2 ml
  • 6coaja de portocala confiata
    30 gr
sirop
  • 400 gr zahar brun
  • 400 ml apa
  • 2 ml esenta de rom
  • 2 ml esenta de portocale
  • 1zahar brun
    400 gr
  • 2apa
    400 ml
  • 3esenta de rom
    2 ml
  • 4esenta de portocale
    2 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.