Uneori cautam sa pregatim deserturi complicate, cand toamna ne inspira cu roadele ei simple, dar minunate: merele. Am cumparat niste mere rosii atat de frumoase, dar cu un pic cam crocante pentru gustul meu, si-atunci m-am gandit sa fac un desert cu ele. Le-am umplut cu branza Camembert si nuca rumenita si macinata si le-am invelit in foi de placinta, ca pe niste saculeti. au iesit asa buni! Iti recomand sa nu decojesti merele, pentru ca exact coaja e cea mai aromata parte din acest desert! Merele au iesit aromate, dar si-au pastrat textura, nu s-au inmuiat de tot si asta mi-a placut. Cumva toate aromele s-au strans in sac, sub mar, iar coaja a iesit parfumata. Le-am servit cu miere, mai mult de pofta, insa merg si fara, nici nu-ti trebuie zahar la desertul acesta!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!