Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui in stil asiatic, marinate in sos de soia, pasta miso si ulei de susan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pulpe de pui in stil asiatic, marinate in sos de soia, pasta miso si ulei de susan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui in stil asiatic, marinate in sos de soia, pasta miso si ulei de susan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Reteta de pui in stil asiatic, marinat intr-un amestec de sos de soia, pasta miso, ulei de susan, ghimbir si condimente.

Pulpe de pui in stil asiatic, marinate in sos de soia, pasta miso si ulei de susan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Reteta de pui in stil asiatic, marinat intr-un amestec de sos de soia, pasta miso, ulei de susan, ghimbir si condimente.

Ingrediente

Portii:
  • 5 buc pulpe de pui dezosate
  • 2 linguri pasta miso
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust fulgi de chilli
  • dupa gust piper
  • dupa gust usturoi pudra
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa
  • 4 buc cartofi
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras
  • dupa gust sare
  • 10 catei usturoi
  • 1 dupa gust ghimbir
  • 200 ml apa
  • 1pulpe de pui dezosate
    5 buc
  • 2pasta miso
    2 linguri
  • 3sos de soia
    2 linguri
  • 4ulei de susan
    1 lingura
  • 5ulei de masline
    2 linguri
  • 6fulgi de chilli
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8usturoi pudra
    dupa gust
  • 9ceapa
    1 buc
  • 10ceapa
    1 buc
  • 11cartofi
    4 buc
  • 12ardei gras
    1 buc
  • 13ardei gras
    1 buc
  • 14sare
    dupa gust
  • 15usturoi
    10 catei
  • 16ghimbir
    1 dupa gust
  • 17apa
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 26,5 cm - de Buyer
94 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 16 cm 6000MCT - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Suport folie bucatarie, plastic - Westmark
55 leiÎn stoc
Razatoare pentru ghimbir, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare ghimbir, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Decojitor zinc, 17 cm - Zokura
24 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.