( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
O ciorba bogata si delicioasa cu carne de miel si legume, acrita cu bors si aromata cu leustean. Prepararea supei se face in 2 etape. In prima etapa gatim carnea si supa de carne. In cea de a 2-a etapa incepem construirea straturilor de texturi si arome pentru prepartul final. Ceapa, morcovii, pastarnacul si telina sunt gatite inabusit in putin ulei. Legumele isi elibereaza incet sucurile formand o emulsie aromata. Peste legumele inabusite sunt adaugate apoi bucatile de carne de miel, cartofii, ardeiul gras, leustean si se fierb impreuna in supa de carne. La final, se adauga borsul care pe langa aroma, echilibreaza gustul bogat al ciorbei. Si cum mielul face pereche buna cu verdeturile, la final invioram ciorba cu frunze de ceapa verde si patrunjel. Pentru un plus de gust se serveste cu smantana.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!